Земляні вовки — одні із самих милих хижаків на планеті (11 фото)

0
11

Мила тварина на фото зовсім не смугаста гієна, з якої його дуже часто плутають, а земляний вовк. Тварини відносяться до сімейства гиеновых, але при цьому набагато менше гієн. Земляний вовк досягає висоти в 40 — 50 см в холці і важить в середньому 8 — 10 кг. Харчуються волі в основному комахами, зазвичай це терміти і личинки, іноді вони можуть полювати на невеликих птахів і ссавців. Земляні вовки поширені в південній і північній частині Африки, причому це дві окремі популяції, що розділилися близько 10 000 років тому.


Земляні вовки - одні із самих милих хижаків на планеті (11 фото)
Земляні вовки - одні із самих милих хижаків на планеті (11 фото)
Земляні вовки - одні із самих милих хижаків на планеті (11 фото)
Земляні вовки - одні із самих милих хижаків на планеті (11 фото)

Земляні вовки - одні із самих милих хижаків на планеті (11 фото)
Земляні вовки - одні із самих милих хижаків на планеті (11 фото)
Земляні вовки - одні із самих милих хижаків на планеті (11 фото)
Земляні вовки - одні із самих милих хижаків на планеті (11 фото)
Земляні вовки - одні із самих милих хижаків на планеті (11 фото)

Земляні вовки - одні із самих милих хижаків на планеті (11 фото)

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here